Het bedrijf

In een wereld waarin alles altijd snel-snel moet gebeuren, waarin machines en computers de taak van de mens steeds vaker overnemen, en waarin kwaliteit en genot in de kleine dingen nog vaak ver te zoeken is, probeert Nice Chocolate zich in Geel als artisanale chocolatier staande te houden, en dat lukt vrij aardig.

Als kleine onderneming proberen wij elke dag opnieuw enkel de allerlekkerste pralines van de beste kwaliteit aan onze klanten af te leveren. Onze pralines worden dan ook op artisanale wijze gemaakt in ons atelier, en verdienen alleen de allerbeste, allerlekkerste en meest verse ingrediƫnten. Zo maken we elke dag opnieuw een breed assortiment aan eigen pralines, holgoed en repen. Heerlijk om vrienden en familie mee te verrassen, of gewoon als kleine lekkernij voor uzelf!

Zit u nog met vragen over onze pralines, of plaatst u graag een bestelling? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Ook kan u natuurlijk altijd even binnenspringen in de winkel, dan helpen wij u met de glimlach verder!