Bedrijven

Bent u als zaakvoerder van een winkel of bedrijf op zoek naar een originele manier om een zakenrelatie in de bloemetjes te zetten? Of wil u op de Dag van de Klant uw klanten het gevoel geven dat ze echt wel belangrijk zijn voor u en uw zaak? Dan kan een gepersonaliseerd doosje pralines de oplossing zijn! Bij Nice Chocolate kunnen we zo’n pralines snel en in grote oplage leveren.

Dankzij speciale en moderne apparatuur kunnen wij met eetbare inkt de meest uiteenlopende boodschappen op onze pralines toveren. Zo geeft u een origineel en persoonlijk geschenk! Bovendien zijn niet alleen tekstjes of boodschappen mogelijk, maar kunnen er ook heuse foto’s (of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo) op de pralines geprint worden. Wedden dat het chocolaatje achteraf dubbel zo lekker smaakt?

Geeft u graag zo’n gepersonaliseerde zoetigheid cadeau? Geef dan gauw uw bestelling bij ons door, en dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk een hele voorraad in uw bezit heeft! Voor verdere vragen kan u ons contacteren via de contactpagina van deze website.